Prijslijst

De prijzen voor onze rijangstbegeleiding.

Rijangstbegeleiding:
Rijangstbegeleiding is een specialisme dat de reguliere autorijles overstijgt. Mensen met rijangst behoeven dan ook geen autorijles, maar moeten intensief begeleid worden. Met alle specifieken kenmerken en toepassingen daarvan.

De begeleiding vangt aan met een intake. Deze intake dient om een juist beeld te krijgen van hetgeen tijdens de begeleiding moet worden toegepast en beoefend. Daarna vindt de praktische rijangstbegeleiding plaats in de auto.

 

Afhankelijk van de plaats van aanvang van de intake en/of de praktische begeleiding hanteren wij daarvoor onze tarieven.

 

Informeer, geheel vrijblijvend, naar de mogelijkheden en prijzen.

 

De standaardprijzen vanuit ons kantoor in Barendrecht of Zonnemaire zijn:

Verplichte intake (plus eventueel begeleiding) van 1,5 uur: € 75,00

Rijangstbegeleiding per uur (exclusief eventuele reiskosten): € 65,00

Pakketprijs van 7 rijangstbegeleidingen van 1,5 uur (inclusief intake): € 615,00 (mogelijkheid om in 2 delen te voldoen, waarbij 1e deel (€375,00) vooraf en 2e deel (€ 240,00) na de 4e begeleiding.)

 

Voorafgaand aan onze begeleiding hebben wij met u duidelijk afgesproken wat de tarieven zijn en weet u waar u aan toe bent. Na de intake bepaalt u zelf of u verder wilt met de begeleiding of niet. U bepaalt zelf het aantal begeleidingen en zit dus nooit aan een minimum aantal vast. Wij adviseren u daarin uiteraard graag.

 

Buiten onze vaste regio's kunt u ook onze prijzen opvragen. Ook daar hebben wij inmiddels onze begeleiding veelvuldig toegepast.
Wij offreren u graag een aanbieding op maat.

Prijzen inclusief 21% BTW .
image/jpeg